Νησώ

Original price was: €13,78.Current price is: €12,40.

Ο Αχιλλέας, ένας μεσήλικας αστός ζει με τη γυναίκα του στην Αθήνα και εργάζεται ως υπάλληλος υπουργείου. Μετά από καιρό, ο Αχιλλέας θα επιστρέψει στο νησί των παιδικών του χρόνων, για οικογενειακής φύσεως θέματα και τότε το όνειρο και οι νησιώτικοι θρύλοι θα ανακατευτούν με τους παλιούς ήρωες του νησιού και θα τον οδηγήσουν μέσα από συνταρακτικά και απρόσμενα γεγονότα στην μοιραία ανακάλυψη της δικής του τραγικής ιστορίας και των παιχνιδιών που παίζει πάντα στον άνθρωπο η μοίρα και ο έρωτας.

«……και θα περιπλανιέται έτσι αέναα κι αβέβαια στο νησί αυτό, σ’ αυτό που έζησε η Νησώ το μεγάλο ανίερο έρωτά της………… και τότε θα του αποκαλύψει η ίδια την αλήθεια, γιατί η Νησώ δεν πέθανε, δεν την σκότωσε θεός, στοίχειωσε για να εξυμνεί τον έρωτα σε αυτούς που αναζητούν τα μυστικά του».

ISBN:

Σελίδες: 222

Διαστάσεις: 14Χ21

Ημ/νια Έκδοσης:

Σχετικά βιβλία

Δημιουργοί

Συγγραφέας

Δημήτρης Σβάρνας

Ο Δημήτρης Σβάρνας γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Σπούδασε νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και από το 1996 ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου. Έχει συμμετάσχει σε τρία διεθνή νομικά συνέδρια, το έτος 1989 στο 42ο Διεθνές Συνέδριο Εγκληματολογίας που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το έτος 1997 στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ποινικού Δικαίου που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων και το έτος 2000 στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Ποινικού Δικαίου που διοργανώθηκε και πάλι υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Είναι ενεργό μέλος του προγράμματος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών "LEGAL AID" , από την αρχή της λειτουργίας του θεσμού αυτού μέχρι και σήμερα όπου και παρίσταται αυτεπάγγελτα σε ποινικές δίκες για απόρους πολίτες. Η «ΝΗΣΩ» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.
Περισσότερα

Σχετικά βιβλία

Δημιουργοί