Στείλτε τα κείμενα σας

Σας περιμένουμε, εσάς και τα κείμενά σας, με μεγάλη χαρά!

Στείλτε μας κείμενα που πιστεύετε πως αξίζει να δημοσιευτούν…
Θέλοντας να κάνουμε πράξη την επιθυμία μας να συνεισφέρουμε στη διαμόρφωση φρέσκου και δυναμικού γραπτού λόγου μέσα από νέους συγγραφείς που έχουν πράγματα να πουν, αποφασίσαμε να κάνουμε το ιστολόγιό μας και ένα χώρο κατάθεσης κειμένων φτιαγμένα με φαντασία, γνώση, μεράκι και στυλ.

Οι θεματικές ενότητες που μας ενδιαφέρουν (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα λάβουμε υπόψη και τις δικές σας προτάσεις) είναι:

  • Διήγημα
  • Μυθιστόρημα
  • Ιστορικό μυθιστόρημα
  • Διήγημα τρόμου
  • Εκλαϊκευμένο δοκίμιο
  • Ιστορία

 

Τα κείμενα σας θα διαβαστούν και αξιολογηθούν από τους συνεργάτες μας με στόχο να γίνουν βιβλία.


Επίσης, τα περιοδικά μας,  Μικρός Κάουμπόυ, και Crime & Horror δίνουν χώρο σε παλιούς και νέους συγγραφείς να δημοσιεύσουν τα κείμενά τους.

  • Στο Μικρός Κάουμπόυ κείμενα με τους αγαπημένους μας ήρωες, Τζιμ Άνταμς, Ντιάνα Μόρισον, Πεπίτο Γκονζάλες και Τσιπιρίπο.

Στο Crime & Horror δε θα εγκαταλείψουμε τους μεγάλους και τους κλασικούς του είδους, αυτούς που διαμόρφωσαν τα genres και άφησαν τη σφραγίδα τους ανεξίτηλη. Μεγάλη και κύρια επιθυμία μας, όμως, είναι να δώσουμε και να δίνουμε συνεχώς βήμα σε Έλληνες συγγραφείς. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είμαστε ένας λαός που διαβάζει πολύ, αντίθετα με τη επικρατούσα αντίληψη, και ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που γράφουν και μάλιστα πάρα πολύ καλά.
Ανοίξαμε τις πόρτες μας από την πρώτη στιγμή και προσκαλούμε όσους έχουν μεράκι με το γράψιμο και αγαπούν τη γκάμα της θεματολογίας μας, αστυνομικό, μυστηρίου, τρόμου, fantasy, ghost, science fiction, ακόμη και περιπέτεια, να μας στείλουν τα κείμενά τους. Θα τα αξιολογήσουμε, θα τα συζητήσουμε, θα τα επιμεληθούμε, θα τα δημοσιεύσουμε.