Τρόποι πληρωμής και ασφάλεια συναλλαγών

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους εσείς επιθυμείτε.

Οι επιλογές που σας προσφέρονται είναι:

  • Πληρωμή επί αντικαταβολή (μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας): πληρώνετε όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αποστολή με αντικαταβολή.
  • Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης (redirect Alpha Bank): μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συνδέεστε απ’ ευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ίδιας της τράπεζας (Alpha Bank), στην οποία δίνετε εσείς εντολή να χρεώσει τη κάρτα σας. Με αυτό τον τρόπο, η συναλλαγή γίνεται με ασφάλεια στο περιβάλλον της Τράπεζας και του e-banking. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν κοινοποιούνται εκτός τραπέζης και δεν παραμένουν σε κανένα αρχείο εκτός τραπέζης. Στη συνέχεια η τράπεζα μας ειδοποιεί ότι για την παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί επιτυχής συναλλαγή. Εφόσον για οποιοδήποτε λόγο προκύψει διαφορά υπέρ του πελάτη, η διαφορά αυτή πιστώνεται υπέρ του πελάτη.
  • Πληρωμή με PayPal: Αυτόματη μετάβαση και πληρωμή στην πλατφόρμα PayPal, χωρίς να χρειαστεί να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Αγορές προς αποστολή στο εξωτερικό: Η εξόφληση πραγματοποιείται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας η οποία υποστηρίζει διαδικτυακές συναλλαγές, ή PayPal, ή κατόπιν επικοινωνίας με τραπεζική κατάθεση. Αγορές προς αποστολή δώρου σε άλλο παραλήπτη πραγματοποιούνται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή κατόπιν επικοινωνίας με τραπεζική κατάθεση.