Εγώ Ειμί Κύριος ο Θεός σου

Original price was: €13,78.Current price is: €12,40.

Όταν ο Τζον βυθίστηκε στην Παλαιστίνη των χρόνων του Καίσαρα και του Πιλάτου, η ανθρωπότητα ζητωκραύγαζε. Πιστεύαμε πως κρατούσαμε τα κλειδιά του χώρου και του χρόνου.

Ως νέοι θεοί αναζητούσαμε τα ίχνη του Ιησού.

Η απόλυτη Ύβρις!

Όταν έφτασε 21 αιώνες μετά, η τελευταία φράση του Τζον πριν χαθεί για πάντα: «Έχουμε κάνει λάθος. Ένα τρομερό λάθος…» η ανθρωπότητα κρατούσε την αναπνοή της από αγωνία.

Και όταν ο Κέβιν, που βυθίστηκε για να βρει τις μοιραίες απαντήσεις και ως ύστατη αποστολή διάσωσης, χάθηκε σχεδόν αμέσως, η ανθρωπότητα πνιγόταν στα δάκρυα απόγνωσης.

Η Νέμεσις!

Τώρα στέκομαι μπροστά στην καταραμένη Χρονομηχανή. Αυτή που κάποτε μας υποσχέθηκε την διάβαση των θυρών του Παραδείσου και τώρα μας άνοιξε τις πύλες της Κόλασης.

Είμαι ο τρίτος και τελευταίος χρονοναύτης.

Με μια και μοναδική εντολή: να εξαφανίσω κάθε ίχνος της άφρονης παρέμβασής μας στον Χρόνο. Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσω την Ιστορία, την Ανθρωπότητα, το Σύμπαν.

Δευτερόλεπτα πια πριν την χρονοβύθισή μου, ξέρω πως αυτά είναι απλά ευχετήριες σκέψεις. Ο μόνος αγώνας που μ’ ενδιαφέρει είναι να σώσω την ψυχή μου.

Και φοβάμαι…

Γιατί αγνοήσαμε την πρώτη εντολή: ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ.

 

Και αυτό που θα διαβάσετε είναι η ιστορία μας…

ISBN:

Σελίδες: 198

Διαστάσεις: 14Χ21

Ημ/νια Έκδοσης:

Σχετικά βιβλία

Δημιουργοί

Συγγραφέας

Ρωμοσιός Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Ρωμοσιός έχει εκδώσει δώδεκα μυθιστορήματα, δυο νουβέλες, δυο παιδικά εικονογραφημένα παραμύθια και πολλά διηγήματα δημοσιευμένα σε περιοδικά και Ανθολογίες Διηγημάτων. Οι τελευταίες εκδοτικές του προσπάθειες έχουν αφοσιωθεί με συνέπεια στην γουέστερν θεματολογία, εκδίδοντας δεκαεννέα μέχρι στιγμής νουβέλες δημοσιευμένες στο περιοδικό «Νέος Μικρός Καου-μπόυ». Ανανεωτής του συγκεκριμένου λογοτεχνικού είδους, με ανατρεπτικά σενάρια και ριζοσπαστικές προσθήκες, το έχει εμβολιάσει με στοιχεία φαντασιακής λογοτεχνίας και αστυνομικού μυθιστορήματος, προσδίδοντάς του μια νέα άνθηση στην χώρα μας.
Περισσότερα

Σχετικά βιβλία

Δημιουργοί