#1

Τρόμος στην Οθόνη

Original price was: €15,90.Current price is: €14,30.

Το Νύχτες Τρόμου: Horrorant International Film Festival διεξάγεται με επιτυχία κάθε χρόνο, εδώ και μια δεκαετία, σε Αθή-να, Θεσσαλονίκη, και άλλες πόλεις της Ελλάδας. Το σπίτι του φεστιβάλ αποτελεί ο θρυλικός κινηματογράφος Ελιζέ, στην Αθήνα.
Ο Χρήστος Μουρούκης επιμελήθηκε και μας παρουσιάζει μια συλλογή από δοκίμια και αφιερώματα για μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα θέματα του σινεμά τρόμου.
Το βιβλίο ανοίγει με το κύριο αφιέρωμα, που είναι το Αφιέρωμα στον H.P. Lovecraft και τον κινηματογράφο του από τη Νικολέττα Φιλιπποπούλου.
Συνεχίζουμε με την μελέτη του Βασίλη Γιαννάκη στις Ταινίες Τρόμου που Παντρεύουν την Ομορφιά με την Ασχήμια. Η Τέτα Αποστολάκη παραδίδει μια ενδιαφέρουσα μελέτη στην Τριλογία του Διαμερίσματος του Roman Polanski.
Και το βιβλίο κλείνει με αφιερώματα στα franchise των Alien του Μάριου Δημητριάδη, Poltergeist των Χριστόφορου Θεοδώρου και Χρήστου Μουρούκη, Hellraiser του Βασίλη Γιαννάκη, Child’s Play του Βασίλη Γιαννάκη, Resident Evil του Γιώργου Δάμτσιου, Leprechaun του Χρήστου Μουρούκη, και Wrong Turn του Χρήστου Μουρούκη.

Χωρίς να τηρείται κάποια σειρά σημαντικότητας, στόχος της σειράς βιβλίων του Horrorant είναι να καλύψει όλη την ιστορία του κινηματογράφου τρόμου, και αυτός είναι ο πρώτος τόμος.

ISBN: 978-618-5591-40-3

Σελίδες: 100

Διαστάσεις: 14X21

Ημ/νια Έκδοσης:

Σχετικά βιβλία

Δημιουργοί

3

Original price was: €12,72.Current price is: €11,45.

Σχετικά βιβλία

Δημιουργοί