Η Νέα Διάσταση στην Ιατρική

17,17

Περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με τριπλό σκοπό, ο οποίος αναλυτικότερα είναι:

1. Να καταδείξει ότι η καθιερωμένη ιατρική απέτυχε στην αποστολή της να προλάβει ή να θεραπεύσει τις χρόνιες αρρώστιες, ενώ αντίθετα είναι η κατ’ εξοχήν υπεύθυνη για τον εκφυλισμό της υγείας του ανθρώπου σε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη και κυρίως στις ανεπτυγμένες χώρες. Το γεγονός αυτό οφείλεται στη χρήση ισχυρών χημικών φαρμάκων, που χρησιμοποιήθηκαν αλόγιστα τα τελευταία σαράντα χρόνια.

2. Να προτείνει ένα νέο μοντέλο τόσο για την υγεία όσο και για την αρρώστια, αναπτύσσοντας τους νόμους και τις αρχές που το διέπουν, ως υπόδειγμα για την ιατρική επιστήμη. Ελπίζω ότι η απαρίθμηση των διαφόρων φυσικών νόμων που ρυθμίζουν τα φαινόμενα της υγείας και της αρρώστιας θα βοηθήσει τον σοβαρό ερευνητή να επιλέξει εκείνους τους θεραπευτικούς τρόπους που προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και που, πραγματικά, προάγουν την υγεία.

3. Να καταδείξει, τέλος, ότι σήμερα τέτοια θεραπευτικά συστήματα υπάρχουν μεν, αλλά βρίσκονται εκτός της καθιερωμένης ιατρικής, αποσιωπούνται ή σχεδόν αγνοούνται από την πλειονότητα του ιατρικού κατεστημένου. Το βιβλίο απευθύνεται πρωταρχικά σε αυτούς που ασκούν οποιαδήποτε μορφή θεραπευτικής, καθώς επίσης και στους Διεθνείς Οργανισμούς ή τις Αρχές που έχουν ως κύριο μέλημά τους την ιατρική περίθαλψη. Το βιβλίο έχει γραφτεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι κατανοητό και από τον μη ειδικό.

Πρέπει να ζητήσω συγνώμη εκ των προτέρων σε περίπτωση που ο αναγνώστης αισθανθεί ότι υπάρχει κάποια εχθρική διάθεση προς την καθιερωμένη ιατρική. Σίγουρα, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Διαβλέπω όμως μια πλανητική καταστροφή, που θα έλθει σύντομα, αν συνεχιστεί ο ξέφρενος ρυθμός και ο αλόγιστος τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται σήμερα τα χημικά φάρμακα. Το ύφος του βιβλίου αντικατοπτρίζει μόνο την αγωνία μου γι’ αυτό το πρόβλημα.

ISBN: 960-511-012-1

Σελίδες: 250

Διαστάσεις: 17Χ24

Ημ/νια Έκδοσης: Ιούνιος 2000

Σχετικά βιβλία

Δημιουργοί