Σπάζοντας τη σιωπή

Original price was: €14,84.Current price is: €13,35.

Το «Σπάζοντας τη Σιωπή» είναι ένα νέο είδος βιβλίου. Δεν αφορά μόνο τους γονείς, αλλά κάθε ενήλικο άτομο που βρίσκεται σε θέση φροντίδας. Δεν κάνει υποθέσεις σχετικά με το φύλο ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό και δεν τρομάζει. Αντίθετα, θα βρείτε δέκα συγκεκριμένα βήματα για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τα παιδιά στην εφηβεία, ώστε να αρχίσετε να μιλάτε μαζί τους για τη σεξουαλικότητα και το σεξ με τρόπο αυθεντικό, ελεύθερο και ανοιχτό. Το «Σπάζοντας τη Σιωπή» δείχνει πώς μπορεί να γίνει αυτό.

Η Δρ Karen Rayne εργάζεται με παιδιά στην εφηβεία και τους γονείς τους. Το διδακτορικό της στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία της δίνει μια μοναδική οπτική για την ηλικιακή ανάπτυξη, το παιδαγωγικό και μαθησιακό στυλ. Ο πρωταρχικός της στόχος είναι να υποστηρίξει τις οικογένειες στην οικοδόμηση σταθερών και αληθινών σχέσεων, από τις διασκεδαστικές στιγμές, μέχρι τις δύσκολες στιγμές και όλα τα ενδιάμεσα. Η σεξουαλικότητα είναι όλα αυτά τα πράγματα και έτσι πρέπει να είναι και οι συζητήσεις για αυτά.

ISBN:

Σελίδες: 42

Διαστάσεις: 14Χ21

Ημ/νια Έκδοσης: Νοέμβριος 2023

Μετάφραση: Μαρία Πατεράκη

Σχετικά βιβλία

Δημιουργοί

Original price was: €21,20.Current price is: €19,08.

Συγγραφέας

Karen Rayne, PhD, CSE

Η Karen ξεκίνησε να εργάζεται στην εκπαίδευση, σχεδόν πριν από δύο δεκαετίες και τη δουλειά με γονείς εφήβων το 2007. Το διδακτορικό της στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία της δίνει μια μοναδική οπτική για την ηλικιακή ανάπτυξη, το παιδαγωγικό και μαθησιακό στυλ. Η προσήλωση της Karen στη σεξουαλική εκπαίδευση της επιτρέπει να υποστηρίζει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, με σημαντικούς και ισχυρούς τρόπους. Έχει γράψει εκπαιδευτικό υλικό Ολοκληρωμένης Σεξουαλικής Αγωγής, προγράμματα σπουδών και οδηγούς για τους οργανισμούς: The Center for Sex Education, Girls Inc, Unitarian Universalist Association, United Nations Population Fund, YSAFE, International Planned Parenthood Federation. Οι πρόσφατες εμπορικές εκδόσεις της περιλαμβάνουν τους τίτλους: Help Your Kids with Adolescence: A No-Nonsense Guide to Puberty and The Teenage Years, GIRL: Sex, Romance, and Being You, και Trans+: Love, Sex, Romance, and Being You. Το νέο της εγχείρημα είναι η μη κυβερνητική οργάνωση UN|HUSHED, η οποία προάγει την εκπαίδευση για τη σεξουαλικότητα σε επαγγελματίες όπου κι αν βρίσκονται. Όταν δεν εργάζεται, απολαμβάνει τα ταξίδια και χρόνο στο σπίτι της στο Austin του Texas, μαγειρεύοντας για τη γυναίκα της και τα τρία της παιδιά.
Περισσότερα

Σχετικά βιβλία

Δημιουργοί