Το αστέρι στο στήθος

13,36

Το Τέξας στις φλόγες. Ένας μεγαλομανής κακοποιός ξεκινάει μια δεύτερη επανάσταση, έναν νέο εμφύλιο στην αμερικάνικη άγρια Δύση.

Ένας αιμοβόρος εγκληματίας συμμαχεί μαζί του στην προσπάθειά του να πάρει εκδίκηση από ανθρώπους του Νόμου με τους οποίους έχει παλιούς λογαριασμούς.

Στο πέρασμά τους σκορπούν τον θάνατο, τον πόνο και την ερήμωση. Απέναντί τους κάποιοι νεαροί άντρες αποφασισμένοι να τους σταματήσουν. Με λίγα γραμμάρια ασήμι στο μέρος της καρδιάς να κάνουν την διαφορά.

Μια αδυσώπητη σύγκρουση των αδίστακτων συμμοριτών με τα αγόρια που φοράνε…

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

 

  • “Το αστέρι στο στήθος” περιέχει τα κείμενα των τριών πρώτων τευχών του Νέου Μικρού Κάου-μπόυ.

ISBN:

Σελίδες: 300

Διαστάσεις: 14X21

Ημ/νια Έκδοσης:

Σχετικά βιβλία

Δημιουργοί

Συγγραφέας

Ρωμοσιός Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Ρωμοσιός έχει εκδώσει δώδεκα μυθιστορήματα, δυο νουβέλες, δυο παιδικά εικονογραφημένα παραμύθια και πολλά διηγήματα δημοσιευμένα σε περιοδικά και Ανθολογίες Διηγημάτων. Οι τελευταίες εκδοτικές του προσπάθειες έχουν αφοσιωθεί με συνέπεια στην γουέστερν θεματολογία, εκδίδοντας δεκαεννέα μέχρι στιγμής νουβέλες δημοσιευμένες στο περιοδικό «Νέος Μικρός Καου-μπόυ». Ανανεωτής του συγκεκριμένου λογοτεχνικού είδους, με ανατρεπτικά σενάρια και ριζοσπαστικές προσθήκες, το έχει εμβολιάσει με στοιχεία φαντασιακής λογοτεχνίας και αστυνομικού μυθιστορήματος, προσδίδοντάς του μια νέα άνθηση στην χώρα μας.
Περισσότερα