Φραγκιαδάκης Κώστας

Ο Κώστας Φραγκιαδάκης, γεννήθηκε το 1969 στη Θεσσαλονίκη. Aπό παιδί, του άρεσε να διαβάζει κόμικς, αλλά και να ζωγραφίζει.. Όσο θυμάται τον εαυτό του, ζωγράφιζε παντού! Από χαρτοπετσέτες και πρόχειρα σημειωματάρια, μέχρι θρανία, παγκάκια και βιβλία! Με τον καιρό, άρχισε δειλά δειλά, να σχεδιάζει και τις δικές του ιστορίες, και αρκετά χρόνια αργότερα, δουλειές του άρχισαν να εκδίδονται. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, έχει γράψει και σχεδιάσει πολλά κόμικς, που έχουν εκδοθεί από διάφορους εκδοτικούς οίκους. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε πολλά κόμικς (ή σχετικά με κόμικς projects), ως εικονογράφος, μεταφραστής, letterer, editor, κ.τ.λ. , έχει εικονογραφήσει ιατρικά βιβλία & εργασίες, και άλλα.

Σπούδασε Νοσηλευτική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Eργάζεται σαν προϊστάμενος, σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Αθήνα, όπου και ζει με τη γυναίκα του και τον γιο του.

Το nickname του MYΘΟΣ, με το οποίο είναι περισσότερο γνωστός στον χώρο των ελληνικών κόμικς, οφείλεται στο όνομα του κεντρικού ήρωα της ομώνυμης σειράς κόμικ μυθολογικής φαντασίας, που ο ίδιος εμπνεύστηκε και δημιούργησε, η οποία συνεχίζει να εκδίδεται από το 2005 μέχρι σήμερα.

Έργα στις εκδόσεις μας

15

Original price was: €12,72.Current price is: €11,45.